loader
Graditeljstvo i arhitektura

Knjigovodstvo za građevinarstvo

Građevinarstvo je kompleksna proizvodna djelatnost za koje je zakonodavac propisao niz odredbi i propisa koji se moraju poštovati.

Vođenje poslovnih knjiga i obračun poreznih obaveza za tvrtke koje se bave graditeljstvom je naša specijalnost.

Pozovite nas i saznajte detaljno o uslugama i pogodnostima koje vam nudimo.

O nama

SAS knjigovodstvo

Knjigovodstvo je naša ljubav još od 90-ih. Tokom godina surađivali smo sa 90-ak klijenata, a nekima smo podrška u poslovanju od njihovih početaka.

Snažno vjerujemo u networking, pa imamo izgrađene odnose s akademskom zajednicom, poduzetnicima, organizacijama i profesionalcima iz struke. 

Obratite nam se bez ustručavanja za nedoumice prilikom otvaranja građevinarske firme ili u svakodnevnom radu vlastite građevinarske tvrtke.

Važne novosti u Vaš inbox.

Kontakt

Pošaljite poruku

Najčešća pitanja (FAQ)

Pronađite odgovore na pitanja koja najčešće dobivamo:

DA. Možete nam se javiti da ugovorimo fizički ili online sastanak te vam damo savjet iz područja pokretanja tvrtke, odabira pravnog oblika, dobivanja kredita, prijave za bespovratna sredstva i sl.

DA. Pomažemo u kompletnom procesu od ideje do osnivanja tvrtke, pomažući oko odabira pravnog oblika, prikupljanja dokumentacije, načina zaposlenja, prijave radnika, realizacije kredita i bespovratnih sredstava...

Radno vrijeme nam je od ponedjeljka do petka od 9:00-17:00. U slučaju hitnoća dostupni smo online putem subotom.

Prakticiramo sve načine suradnje i komunikacije, a sve dogovaramo pojedinačno sa pojedinim klijentom. U skladu s tim, naglasak može biti na sastancima uživo ili online (npr. Zoom), mail komunikaciji ili porukama (WhatsApp, Viber) ili kombinaciji svega navedenog.

DA. Prikupljanjem dokumentacije i predajom zahtjeva za radne dozvole bavimo se 10-ak godina. Pretežito smo ih radili za građevinske i ugostiteljske djelatnosti.

DA. Imamo iskustvo u pisanju projekata za kreditna i bespovratna sredstva, EU fondove, potporne institucije, poticaje za samozapošljavanje od HZZ-a te potpore gradova i županija.

DA. Putem online knjigovodstva vodimo knjige i pružamo računovodstvene usluge za klijente iz cijele Hrvatske.

Javite nam se

Slobodno nam se javite za sve upite i suradnje.

    X