loader
Što sve radimo

Usluge

Service

Knjigovodstvene usluge

Saznajte više
Service

Konzalting

Saznajte više
Service

Poslovno savjetovanje

Saznajte više
Blog 6

Izrada poslovnih planova

Saznajte više
service

Pisanje projekata za bespovratna i kreditna sredstva

Saznajte više
blog 1

360 Poslovna usluga

Saznajte više
25 godina iskustva
O nama

Zaplovite mirno poslovnim vodama

Knjigovodstvo je naša ljubav još od 90-ih. Tokom godina surađivali smo sa 100-ak klijenata, a sa mnogima smo od njihovih početaka.

Naš slogan je knjigovodstvo po vašoj mjeri, što znači da svim klijentima pristupamo individualno. Tako primjerice, svaki klijent sam odabire način komunikacije i način predaje dokumentacije.

Svim našim klijentima nudimo više, pa je u cijenu knjigovodstvenih usluga, uključeno i informiranje o dostupnosti bespovratnih sredstava, promjeni zakona, kalkulaciji poreznih obveza i dr.

Pružamo knjigovodstvene usluge za klijente iz različitih djelatnosti poput građevinarstva, turizma, ugostiteljstva, trgovine, prometa nekretnina, proizvodnje...

Snažno vjerujemo u networking pa imamo izgrađene odnose s akademskom zajednicom, poduzetnicima, organizacijama i profesionalcima iz struke. Volimo širiti znanja, pa smo do sada održali predavanja u 10-ak gradova na temu financija i konzaltinga.

Kontakt

Pošaljite poruku

Najčešća pitanja (FAQ)

Pronađite odgovore na pitanja koja najčešće dobivamo:

DA. Možete nam se javiti da ugovorimo fizički ili online sastanak te vam damo savjet iz područja pokretanja tvrtke, odabira pravnog oblika, dobivanja kredita, prijave za bespovratna sredstva i sl.

DA. Pomažemo u kompletnom procesu od ideje do osnivanja tvrtke, pomažući oko odabira pravnog oblika, prikupljanja dokumentacije, načina zaposlenja, prijave radnika, realizacije kredita i bespovratnih sredstava...

DA. Imamo urede u Rijeci i Puli, a uslugu online knjigovodstva pružamo za klijente iz cijele Hrvatske.

Prakticiramo sve načine suradnje i komunikacije, a sve dogovaramo individualno s pojedinim klijentom. U skladu s tim, naglasak može biti na sastancima uživo ili online (npr. Zoom), mail komunikaciji ili porukama (WhatsApp, Viber) ili kombinaciji svega navedenog.

Naši klijenti dolaze iz cijele Hrvatske, a usluge im pružamo putem online knjigovodstva.

Komunikacija i dostava dokumentacije je u tom slučaju telefonski, e-mailom, poštom, aplikacijom - sve po vašem odabiru.

DA. Imamo iskustvo u pisanju projekata za kreditna i bespovratna sredstva, EU fondove, potporne institucije, poticaje za samozapošljavanje od HZZ-a te potpore gradova i županija.

Radno vrijeme nam je od ponedjeljka do petka od 9:00-17:00, a u slučaju hitnoća dostupni smo telefonski i online putem (mail, Viber WhatsApp, Zoom) i van dogovorenih okvira.

DA. Prikupljanjem dokumentacije i predajom zahtjeva za radne dozvole bavimo se 10-ak godina. Pretežito smo ih radili za građevinske i ugostiteljske djelatnosti.

Javite nam se

Slobodno nam se javite za sve upite i suradnje.

    Novosti

    Vijesti & Blogovi

    X