loader

Imate li pitanje, trebate li savjet ili ponudu, želite dogovoriti sastanak?

Telefon

E-mail

Mail: sas.knjigovodstvo@gmail.com

Adresa

- Tršćanska ul. 12, PULA 

- Gornja Vežica 29a, RIJEKA 

Kontakt

Pošaljite poruku

Najčešća pitanja (FAQ).

Pročitajte odgovore na pitanja koja najčešće dobivamo:

DA. Možete nam se javiti da ugovorimo uživo ili online sastanak te vam damo savjet iz područja pokretanja tvrtke, odabira pravnog oblika, dobivanja kredita, prijave za bespovratna sredstva i sl.

DA. Pomažemo u kompletnom procesu od ideje do osnivanja tvrtke, pomažući oko odabira pravnog oblika, prikupljanja dokumentacije, načina zaposlenja, prijave radnika, realizacije kredita i bespovratnih sredstava...

Radno vrijeme nam je od ponedjeljka do petka od 9:00-17:00, a u slučaju hitnoća dostupni smo telefonski i online putem (mail, Viber WhatsApp, Zoom) i van dogovorenih okvira.

DA. Imamo iskustvo u pisanju projekata za kreditna i bespovratna sredstva, EU fondove, potporne institucije, poticaje za samozapošljavanje od HZZ-a te potpore gradova i županija.

Prakticiramo sve načine suradnje i komunikacije, a sve dogovaramo individualno s pojedinim klijentom. U skladu s tim, naglasak može biti na sastancima uživo ili online (npr. Zoom), mail komunikaciji ili porukama (WhatsApp, Viber) ili kombinaciji svega navedenog.

DA. Imamo urede u Rijeci i Puli, a uslugu online knjigovodstva pružamo za klijente iz cijele Hrvatske.

Naši klijenti dolaze iz cijele Hrvatske, a usluge im pružamo putem online knjigovodstva.

Komunikacija i dostava dokumentacije je u tom slučaju telefonski, e-mailom, poštom, aplikacijom - sve po vašem odabiru.

DA. Prikupljanjem dokumentacije i predajom zahtjeva za radne dozvole bavimo se 10-ak godina. Pretežito smo ih radili za građevinske i ugostiteljske djelatnosti.

Javite nam se

Slobodno nam se javite za sve upite i suradnje 🙂

    X