loader
Digitalci, programeri, dizajneri, virtualni asistenti...

Knjigovodstvo za freelancere

Freelancer je samozaposleni radnik odnosno osoba koja nije dugoročno vezana za jednog poslodavca i istovremeno može pružati usluge za više njih.

Freelanceri ili slobodni radnici su samozaposlene osobe koje rade honorarno i same upravljaju svojim vremenom te nude svoje znanje klijentima na tržištu rada.

Neka od najčešćih zanimanja uključuju copywriting, programiranje, grafički dizajn, blockchain, web dizajn, konzalting, organizaciju događaja, multimediju, obradu fotografija, programiranje...

Freelancing predstavlja obavljanje gospodarske djelatnosti ili honorarnog posla, a može se obavljati kao fizička osoba (ugovori o djelu ili autorski honorari) ili pravna osoba. Ukoliko osoba ima tvrtku može birati između trgovačkih društava (npr.  j.d.o.o. ili d.o.o.) i obrta.

O nama

SAS knjigovodstvo

Knjigovodstvo je naša ljubav još od 90-ih. Tokom godina surađivali smo sa 90-ak klijenata, a nekima smo podrška u poslovanju od njihovih početaka.

Snažno vjerujemo u networking, pa imamo izgrađene odnose s akademskom zajednicom, poduzetnicima, organizacijama i profesionalcima iz struke. 

Od digitalnih poslova do sada smo surađivali odnosno pružali knjigovodstvene usluge programerima, dizajnerima i virtualnim asistentima.

Ako ste freelancer slobodno nam se obratite za sve nedoumice prilikom pokretanja tvrtke ili u svakodnevnom radu.

Važne novosti u Vaš inbox.

Kontakt

Pošaljite poruku

Najčešća pitanja (FAQ)

Pronađite odgovore na pitanja koja najčešće dobivamo:

DA. Možete nam se javiti da ugovorimo fizički ili online sastanak te vam damo savjet iz područja pokretanja tvrtke, odabira pravnog oblika, dobivanja kredita, prijave za bespovratna sredstva i sl.

DA. Pomažemo u kompletnom procesu od ideje do osnivanja tvrtke, pomažući oko odabira pravnog oblika, prikupljanja dokumentacije, načina zaposlenja, prijave radnika, realizacije kredita i bespovratnih sredstava...

Radno vrijeme nam je od ponedjeljka do petka od 9:00-17:00. U slučaju hitnoća dostupni smo online putem subotom.

Prakticiramo sve načine suradnje i komunikacije, a sve dogovaramo pojedinačno sa pojedinim klijentom. U skladu s tim, naglasak može biti na sastancima uživo ili online (npr. Zoom), mail komunikaciji ili porukama (WhatsApp, Viber) ili kombinaciji svega navedenog.

DA. Prikupljanjem dokumentacije i predajom zahtjeva za radne dozvole bavimo se 10-ak godina. Pretežito smo ih radili za građevinske i ugostiteljske djelatnosti.

DA. Imamo iskustvo u pisanju projekata za kreditna i bespovratna sredstva, EU fondove, potporne institucije, poticaje za samozapošljavanje od HZZ-a te potpore gradova i županija.

DA. Putem online knjigovodstva vodimo knjige i pružamo računovodstvene usluge za klijente iz cijele Hrvatske.

Javite nam se

Slobodno nam se javite za sve upite i suradnje.

    X