loader
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo (OPG)

Knjigovodstvo za OPG

Obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG) mogu voditi poslovne knjige samostalno ili uz pomoć profesionalaca iz struke i specijaliziranih tvrtki.

Upoznati smo sa specifičnostima poljoprivredne proizvodnje te knjigovodstvenog praćenja ciklusa proizvodnje, praćenja zaliha te same prodaje proizvoda.

Osim poštovanja pozitivnih zakonskih propisa, kroz redovite evidencije pomoći ćemo vam stvorit detaljnu sliku poslovanja i ukazati na mogućnost poboljšanja i razvoja OPG-a u cjelini.

Dodatno, nudimo vam savjetovanje u pripremi natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava iz EU iz područja poljoprivrede.

O nama

SAS knjigovodstvo

Knjigovodstvo je naša ljubav još od 90-ih. Tokom godina surađivali smo sa 90-ak klijenata, a nekima smo podrška u poslovanju od njihovih početaka.

Snažno vjerujemo u networking, pa imamo izgrađene odnose s akademskom zajednicom, poduzetnicima, organizacijama i profesionalcima iz struke. 

Slobodno nam se obratite za sve nedoumice prilikom pokretanja obiteljsko poljoprivrednog gospodarstva ili u svakodnevnom radu svog OPG-a.

Važne novosti u Vaš inbox.

Kontakt

Pošaljite poruku

Najčešća pitanja (FAQ)

Pronađite odgovore na pitanja koja najčešće dobivamo:

DA. Možete nam se javiti da ugovorimo fizički ili online sastanak te vam damo savjet iz područja pokretanja tvrtke, odabira pravnog oblika, dobivanja kredita, prijave za bespovratna sredstva i sl.

DA. Pomažemo u kompletnom procesu od ideje do osnivanja tvrtke, pomažući oko odabira pravnog oblika, prikupljanja dokumentacije, načina zaposlenja, prijave radnika, realizacije kredita i bespovratnih sredstava...

Radno vrijeme nam je od ponedjeljka do petka od 9:00-17:00. U slučaju hitnoća dostupni smo online putem subotom.

Prakticiramo sve načine suradnje i komunikacije, a sve dogovaramo pojedinačno sa pojedinim klijentom. U skladu s tim, naglasak može biti na sastancima uživo ili online (npr. Zoom), mail komunikaciji ili porukama (WhatsApp, Viber) ili kombinaciji svega navedenog.

DA. Prikupljanjem dokumentacije i predajom zahtjeva za radne dozvole bavimo se 10-ak godina. Pretežito smo ih radili za građevinske i ugostiteljske djelatnosti.

DA. Imamo iskustvo u pisanju projekata za kreditna i bespovratna sredstva, EU fondove, potporne institucije, poticaje za samozapošljavanje od HZZ-a te potpore gradova i županija.

DA. Putem online knjigovodstva vodimo knjige i pružamo računovodstvene usluge za klijente iz cijele Hrvatske.

Javite nam se

Slobodno nam se javite za sve upite i suradnje.

    X