loader
Restorani, kafići i barovi

Knjigovodstvo za ugostitelje

Praćenje svih poslovnih promjena u ugostiteljstvu je opsežan posao. Riječ je o djelatnosti koja u sebi sadrži proizvodne, uslužne, trgovinske i ostale elemente.

SAS knjigovodstvo ima veliko iskustvo vođenja knjiga za poduzeća iz ugostiteljske djelatnosti.

Restorani, barovi, pizzerie i drugi ugostiteljski objekti koji se bave pripremom i usluživanjem hrane i pića, nalaze se pod strogim nadzorom inspekcijskih službi.

Inspekcijske kontrole znaju biti veoma česte i vrlo je važno ispuniti sve uslove koje zakon propisuje, kao i uvijek na raspolaganju imati uredne knjige i svu potrebnu dokumentaciju.

O nama

SAS knjigovodstvo

Knjigovodstvo je naša ljubav još od 90-ih. Tokom godina surađivali smo sa 90-ak klijenata, a nekima smo podrška u poslovanju od njihovih početaka.

Snažno vjerujemo u networking, pa imamo izgrađene odnose s akademskom zajednicom, poduzetnicima, organizacijama i profesionalcima iz struke. 

Obratite nam se bez ustručavanja za nedoumice prilikom otvaranja ugostiteljskog objekta ili u svakodnevnom radu svog ugostiteljskog objekta.

Važne novosti u Vaš inbox.

Kontakt

Pošaljite poruku

Najčešća pitanja (FAQ)

Pronađite odgovore na pitanja koja najčešće dobivamo:

DA. Možete nam se javiti da ugovorimo fizički ili online sastanak te vam damo savjet iz područja pokretanja tvrtke, odabira pravnog oblika, dobivanja kredita, prijave za bespovratna sredstva i sl.

DA. Pomažemo u kompletnom procesu od ideje do osnivanja tvrtke, pomažući oko odabira pravnog oblika, prikupljanja dokumentacije, načina zaposlenja, prijave radnika, realizacije kredita i bespovratnih sredstava...

Radno vrijeme nam je od ponedjeljka do petka od 9:00-17:00. U slučaju hitnoća dostupni smo online putem subotom.

Prakticiramo sve načine suradnje i komunikacije, a sve dogovaramo pojedinačno sa pojedinim klijentom. U skladu s tim, naglasak može biti na sastancima uživo ili online (npr. Zoom), mail komunikaciji ili porukama (WhatsApp, Viber) ili kombinaciji svega navedenog.

DA. Prikupljanjem dokumentacije i predajom zahtjeva za radne dozvole bavimo se 10-ak godina. Pretežito smo ih radili za građevinske i ugostiteljske djelatnosti.

DA. Imamo iskustvo u pisanju projekata za kreditna i bespovratna sredstva, EU fondove, potporne institucije, poticaje za samozapošljavanje od HZZ-a te potpore gradova i županija.

DA. Putem online knjigovodstva vodimo knjige i pružamo računovodstvene usluge za klijente iz cijele Hrvatske.

Javite nam se

Slobodno nam se javite za sve upite i suradnje.

    X