loader
Najčešća pitanja - FAQ

Odgovori na pitanja koje najčešće dobivamo

Najčešća pitanja (FAQ).

Pročitajte odgovore na pitanja koja najčešće dobivamo:

DA. Možete nam se javiti da ugovorimo fizički ili online sastanak te vam damo savjet iz područja pokretanja tvrtke, odabira pravnog oblika, dobivanja kredita, prijave za bespovratna sredstva i sl.

DA. Pomažemo u kompletnom procesu od ideje do osnivanja tvrtke, pomažući oko odabira pravnog oblika, prikupljanja dokumentacije, načina zaposlenja, prijave radnika, realizacije kredita i bespovratnih sredstava...

DA. Imamo urede u Rijeci i Puli, a uslugu online knjigovodstva pružamo za klijente iz cijele Hrvatske.

Radno vrijeme nam je od ponedjeljka do petka od 9:00-17:00, a u slučaju hitnoća dostupni smo online putem (mail, Viber WhatsApp, Zoom).

DA. Prikupljanjem dokumentacije i predajom zahtjeva za radne dozvole bavimo se 10-ak godina. Pretežito smo ih radili za građevinske i ugostiteljske djelatnosti.

DA. Imamo iskustvo u pisanju projekata za kreditna i bespovratna sredstva, EU fondove, potporne institucije, poticaje za samozapošljavanje od HZZ-a te potpore gradova i županija.

Prakticiramo sve načine suradnje i komunikacije, a sve dogovaramo pojedinačno sa pojedinim klijentom. U skladu s tim, naglasak može biti na sastancima uživo ili online (npr. Zoom), mail komunikaciji ili porukama (WhatsApp, Viber) ili kombinaciji svega navedenog.

DA. Tokom 25-godišnjeg iskustva imali smo priliku pružati knjigovodstvene usluge za poduzetnike iz različitih djelatnosti. Znatan dio posluje u području turizma i ugostiteljstva poput restorana, kafića, street foodova...

DA. Vodimo knjige za poduzetnike koji imaju paušalne obrte iz djelatnosti kao što su IT, programiranje, virtualni asistenti...

DA. Imamo značajno iskustvo u djelatnostima online prodaje odnosno poslovanju webshopova i Internet trgovina.

DA. Ukoliko razmišljate o otvaranju tvrtke u SAD-u ili UK

DA. Imamo veliko iskustvo oko pomaganja ishodovanja boravišnih dozvola za vlasnike i radnike za tvrtke iz različitih djelatnosti.

Javite nam se

Slobodno nam se javite za sve upite i suradnje 🙂

    Važne novosti u Vaš inbox.

    X