loader
Novoosnovane tvrtke

Novi poduzetnici: knjigovodstvo, savjeti, podrška

Razmišljate o otvaranju tvrtke? Već ste otvorili tvrtku, ali niste još krenuli poslovati? Ako se pronalazite u nekoj od ovih kategorija onda je startup paket za vas.

Imamo veliko iskustvo u pomaganju tvrtkama iz nule. Neovisno da li tvrtka posluje u turizmu, građevini ili IT-iju princip je veoma sličan te vam možemo pomoći.

Odaberite nas za knjigovodstvo i vodimo vas potpuno besplatno kroz cijeli proces otvaranja tvrtke (odabir pravnog oblika, proces otvaranja, prijave u institucijama...), neovisno koja će biti njezina glavna djelatnost.

Javite nam se na LINK, i poslati ćemo vam personaliziranu ponudu.

Važne novosti u Vaš inbox.

U brojkama

SAS knjigovodstvo

SAS je knjigovodstveni servis s višegodišnjim iskustvom, koje smo stekli radeći s malim i srednjim tvrtkama iz različitih djelatnosti.

Klijentima ne nudimo samo "vođenje knjiga", nego brinemo o njihovom poslovanju, pružamo podršku i savjetujemo.

Kako bi klijenti postigli što bolje rezultate pomažemo im kroz porezne uštede, informacije o natječajima i promjenama zakonskih akata.

 
25

godina iskustva

90

klijenti

40

napisanih projekata

20

održanih webinara i predavanja

Kontakt

Pošaljite poruku

Najčešća pitanja (FAQ)

Pronađite odgovore na pitanja koja najčešće dobivamo:

DA. Možete nam se javiti da ugovorimo fizički ili online sastanak te vam damo savjet iz područja pokretanja tvrtke, odabira pravnog oblika, dobivanja kredita, prijave za bespovratna sredstva i sl.

DA. Pomažemo u kompletnom procesu od ideje do osnivanja tvrtke, pomažući oko odabira pravnog oblika, prikupljanja dokumentacije, načina zaposlenja, prijave radnika, realizacije kredita i bespovratnih sredstava...

Radno vrijeme nam je od ponedjeljka do petka od 9:00-17:00. U slučaju hitnoća dostupni smo online putem subotom.

Prakticiramo sve načine suradnje i komunikacije, a sve dogovaramo pojedinačno sa pojedinim klijentom. U skladu s tim, naglasak može biti na sastancima uživo ili online (npr. Zoom), mail komunikaciji ili porukama (WhatsApp, Viber) ili kombinaciji svega navedenog.

DA. Prikupljanjem dokumentacije i predajom zahtjeva za radne dozvole bavimo se 10-ak godina. Pretežito smo ih radili za građevinske i ugostiteljske djelatnosti.

DA. Imamo iskustvo u pisanju projekata za kreditna i bespovratna sredstva, EU fondove, potporne institucije, poticaje za samozapošljavanje od HZZ-a te potpore gradova i županija.

DA. Putem online knjigovodstva vodimo knjige i pružamo računovodstvene usluge za klijente iz cijele Hrvatske.

Javite nam se

Slobodno nam se javite za sve upite i suradnje.

    X