loader

Knjigovodstvo je naša ljubav još od 90-ih. Tokom godina surađivali smo sa 100-ak klijenata, a suradnja se sa mnogim zadržala do dan danas. Nismo se ograničili na računovodstvene usluge, mnogima smo pomogli kroz savjete, pronalazak klijenata, pozicioniranju na tržištu te dobivanju bespovratnih i kreditnih sredstava.

Knjigovodstvo na kvadrat

Smatramo da je naš posao da osim vođenja knjigovodstvenih usluga, za klijenta tražimo prostor za uštedu, učinkovitije upravljamo troškovima i tražimo mogućnosti za dobivanje bespovratnih sredstava.

Usluge

Nudimo zaokruženu knjigovodstvenu uslugu, pa našim klijentima pružamo sve potrebno: obračun plaća, izrada financijskih izvještaja, prijave/odjave radnika, vođenje knjige ulaznih i izlaznih računa, vodimo evidenciju dugovanja te vršimo plaćanja u dogovoru s klijentom, razne evidencije, izvještaje i statistike po dogovoru.

Mogućnost online knjigovodstva

Osim klasičnog knjigovodstva i poslovanja u našim uredima, za klijente koji preferiraju moderne tehnologije, omogućili smo i vođenje knjiga na daljinu bez potrebe fizičkog susreta. Na taj način klijenti štede vrijeme i novac, te se mogu usredotočiti na svoje poslovanje. Usluga je dostupna za cijelu Hrvatsku, neovisno o gradu ili općini u kojem obrt ili poduzeće posluje ili je registrirano.

Zatražite ponudu

ZATRAŽITE PONUDU i u par klikova saznajte kolika bi bila cijena usluge koju vas zanima na LINKU.

X