loader

Znanje je moć: educirajte svoje djelatnike uz HZZ potpore za usavršavanje

Stalne promjene i napredak na tržištu zahtijevaju konstantno usavršavanje kako biste ostali konkurenti. Vašim su djelatnicima potrebne nove vještine i dodatna znanja kako bi bili efikasniji i produktivniji u svom poslu? Na pravom ste mjestu.

Hrvatski zavod za zapošljavanje nudi potpore za usavršavanje uz koje ćete vi ili vaši djelatnici biti u korak sa trendovima.

Tko može iskoristiti potporu za usavršavanje?

Potporu mogu iskoristiti isključivo zaposlene osobe koje su kod poslodavca zaposlene na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu ili nepunom radnom vremenu duže od 20 sati tjedno te su prijavljene u evidenciju Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

Koji je iznos potpore?

HZZ Vam sufinancira 75% prihvatljivog troška, koji iznosi do 200.000 EUR po poslodavcu odnosno do 2.000 EUR po zaposlenoj osobi.

Koje uvjete treba ispuniti poslodavac?

Poslodavac treba biti fizička ili pravna osoba, može biti i osoba osnovana temeljem posebnih propisa, a koja samostalno i trajno obavlja gospodarsku djelatnost, te pripada u kategoriju mikro, malih i srednjih poduzeća, te velikih poduzeća.

Usavršavanje zaposlenih osoba provodi se prema unaprijed definiranom trajanju i programu te je obveza poslodavca, kao korisnika potpore, na kraju usavršavanja svakoj zaposlenoj osobi, kao polazniku, izdati potvrdu o stečenim kompetencijama.

Više informacija o programima usavršavanja koji se nude možete pronaći na stranicama HZZ-a.

Obratite nam se s povjerenjem

Tu smo za vas: zatražite ponudu, odaberite neki od paketa usluga ili dogovorite online konzultacije.

Komentirajte

All fields marked with an asterisk (*) are required

X